Mag het iets More zijn?

25/12/14Liesbet Van NotenUncategorized

Mooie uitdaging van Thomas More, de hogeschool die ontstaan is uit de samenwerking van de Katholieke Hogeschool Kempen en Lessius: alle bestaande documenten over de opleidingen in hun 12 campussen samenbrengen tot een eenvormig, jong en aantrekkelijk geheel.

De input voor onze studio bestond uit bestaande content van verschillende magazines en brochures. Onze vormgevers goten dit alles in de knappe, moderne huisstijl van Thomas More. Dat resulteerde in één overzichtelijke brochure die het dynamisme van Thomas More perfect weergeeft.

Door Layar te integreren in de opmaak, zorgden we bovendien voor een innovatieve toets die perfect inspeelt op de doelgroep van de brochure: schoolverlaters en studenten die met mobile media zijn grootgebracht.

Layar is een gratis app waarmee je drukwerk levend kunt maken door je smartphone of tablet te gebruiken. Zie je het Layar symbool op een pagina staan, dan kan je die pagina ‘scannen’ en krijg je op je smartphone of tablet extra inhoud te zien: filmpjes, foto’s, muziekfragmenten, … Met Layar voeg je dus een extra beleving toe aan je drukwerk.

layar_artoos_thomas_more

En ja, de brochure werd gesmaakt. Het liep storm voor de inschrijvingen bij Thomas More.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over Layar?
Mail ons of bel 016 60 00 85.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+