KONINKLIJK BEZOEK VOOR ARTOOS|HAYEZ

02/12/15Hans SmellinckxUncategorized

Wat een dag! Donderdag 26 februari mochten we Koning Filip en Koningin Mathilde ontvangen in onze vestiging in Kampenhout.
Vooraf had het hof laten weten dat de bijzondere interesse van de Vorsten vooral uitging naar twee onderwerpen: onze klimaatneutraliteit en onze innovatieve aanpak waardoor we als bedrijf blijven groeien.

Klimaatneutraal bedrijf
We vertelden de Koning en de Koningin op welke manier Artoos-Hayez de impact van zijn activiteiten op het milieu zoveel mogelijk beperkt, en toonden hen de spectaculaire daling in onze CO2-uitstoot: -46% tussen 2008 en 2013 (terwijl ons volume groeide en ook onze vestiging werd uitgebreid). Uiteraard legden we ook uit dat we sinds 2010 onze volledige verantwoordelijkheid nemen voor de uitstoot die we nog niet kunnen vermijden: we compenseren die uitstoot door te investeren in duurzame ontwikkelingsprojecten.  Daardoor is onze ecologische voetafdruk nul, al sinds 2010.
Het koningspaar was ook geïnteresseerd in de rol van Artoos-Hayez bij de oprichting van de Belgische afdeling van de UN Global Compact, Business&Society en ons lidmaatschap van Kauri.

Innovatie in de genen
Verder was er ook ruim aandacht voor Artoos-Hayez als communicatieproductiehuis. De Vorsten kregen een uitgebreide rondleiding door onze hypermoderne digitale en offsetdrukkerij, maar zagen ook dat we veel meer zijn dan een drukker. Tijdens stops in het logistieke magazijn, in onze automatiseringsafdeling en in de grafische studio kregen ze een goed zicht op de geïntegreerde oplossingen die we bieden op het vlak van marketing- en bedrijfscommunicatie. Ook de overname van Hayez en onze ambitie om ons nationaal nog beter te positioneren kreeg hun volle aandacht.

Onvergetelijke dag
De oprechte interesse van onze koninklijke gasten en hun sympathieke, onverwachte babbeltjes met verschillende medewerkers maakten dit voor ons allemaal een fantastische dag. De boost die wij eruit halen, hopen we door te geven aan onze klanten!

Bezoek koning_280 Bezoek koning_262 Bezoek koning_238 Bezoek koning_219 Bezoek koning_193 Bezoek koning_172 Bezoek koning_157 Bezoek koning_139 Bezoek koning_99 Bezoek koning_182

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+