Een 'Communicatieproductiehuis', wasda?

26/12/14Liesbet Van NotenUncategorized

Als u Artoos kent, dan weet u dat het niet makkelijk is om in één woord te zeggen wat voor soort bedrijf we precies zijn. Een drukkerij? Die tijd ligt al ver achter ons. Al meer dan 20 jaar. Vandaag zijn we een ‘communicatieproductiehuis’ voor marketing- en bedrijfscommunicatie. Ons oog voor detail en onze zin voor kwaliteit die ons als drukker een uitstekende naam bezorgden, trekken we vandaag door naar alle andere kanalen die we voor u kunnen aansturen.

Bij Artoos is de productie van al uw communicatie in ervaren handen. Met 160 medewerkers maken we brochures, direct mailings, catalogi, websites, e-mails, … voor klanten uit alle sectoren. We bieden hen een service aan van ontwerp over productie tot distributie; en dit zowel voor online & mobile communicatie, als voor drukwerk.

Als productiehuis zijn we bovendien een echte trendsetter wat de automatisering van marketingprocessen betreft.
Een goed voorbeeld is MOOOSE, het online platform waarmee u uw online en offline communicatiekanalen centraal kunt aansturen en beheren (distributed marketing). Ook marketingmateriaal bestellen, kan snel en eenvoudig via het MOOOSE-platform. Of wilt u alle beelden en productinformatie van uw volledige assortiment gecentraliseerd opslaan? Dan bouwen we een krachtig en gebruiksvriendelijk PIM (Product Information Management)- of DAM (Digital Asset Management)-systeem voor u in de gerenommeerde ADAM software. Als retailer of organisatie met een waaier aan brands, vindt u dus zeker uw gading in ons aanbod van automatiseringsoplossingen.

Wilt u uw communicatie efficiënter organiseren?
Neem dan zeker contact met ons op. Mail ons of bel op 016 60 00 85.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+